Λευτέρης Πετρούνιας: «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής

Τη δεύτερη θέση με το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το πρόγραμμα του σπουδαίου γυμναστή ήταν σαφέστατα καλύτερο σε σχέση με εκείνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης, όμως και πάλι η έξοδος του δεν ήταν καλή αφού έκανε ένα βήμα.

Κάτι που του στοίχισε στη βαθμολογία. Για να έχετε μία εικόνα ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 14.866 και παρά την κακή του έξοδο τα πήγε καλύτερα από ότι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν τελικά και η αιτία που έχασε το χρυσό μετάλλιο. Αφού ο Λιου με 15.133 κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας τον Λευτέρη Πετρούνια στη δεύτερη θέση. Πλέον, ο Λευτέρης Πετρούνιας για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Τόκιο πρέπει σίγουρα να επικρατήσει στους επόμενους τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλου ((Φεβρουάριος 2020: Μελβούρνη, Μάρτιος 2020: Μπακού και Ντόχα).

Το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα του Κότμπους κατέκτησε ο Αρτούρ Αβετισιών με 14.833.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελική κατάταξη

  • Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.133
  • Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 14.866
  • Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.833
  • Χάο Γιου (Κίνα) 14.833
  • Βαχαν Νταβτιάν (Αρμενία) 14.825
  • Κόρτνεϊ Τάλοχ (Μ. Βρετανία) 14.666
  • Ιγκόρ Ραντιβίλοβ (Ουκρανία) 14.366
  • Τακούγια Ναγκάνο (Ιαπωνία) 13.733
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.