ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρυσή με παγκόσμιο ρεκόρ στο Βελιγράδι η Κορακάκη

Χρυσή με παγκόσμιο ρεκόρ στο Βελιγράδι η Κορακάκη

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Κορακάκη στο Γκραν Πρι του Βελιγραδίου, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ισοφαρίζοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στα προκριματικά στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Με επίδοση 587/600 στα προκριματικά, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, πέρασε ως πρώτη στον τελικό και κατάφερε να ισοφαρίσει και το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στο αεροβόλι πιστόλι 10μ. Μάλιστα θα μπορούσε και να το καταρρίψει, ωστόσο η τελευταία βολή καρφώθηκε στο 8!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον τελικό, ξεκίνησε με την τρίτη καλύτερη επίδοση 20.3, έναντι του 20.6 της Ρενάτα Σίκε (Ουγγαρία) και του 20.5 της Αντοανέτα Μπόνεβα (Βουλγαρία), αλλά στη συνέχεια ήταν εκπληκτική φτάνοντας στην κορυφή του βάθρου με σύνολο 243.6 έχοντας διαφορά 6.4 βαθμούς από τη δεύτερη Ρίσκε (237.2). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Μπόνεβα με σύνολο 216.2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.