
Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, έγινε μεγάλο θέμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού ο Έλληνας εφοπλιστής εκτός του Ολυμπιακού είναι ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στον Ολυμπιακό δεν επικρατεί ανησυχία, ωστόσο οι παίκτες του θα περάσουν από προληπτικά τεστ προκειμένου να είναι σίγουροι ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς την ερχόμενη Πέμπτη που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη.
Την ίδια στιγμή, όμως, στη Γουλβς φαίνεται πως επικρατεί μεγάλη ανησυχία και σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η αγγλική ομάδα έχει ήδη επικοινωνήσει με την UEFA ζητώντας την αναβολή του αγώνα!
Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, τα στελέχη της Γουλβς έχουν θορυβηθεί έπειτα από την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνδυασμό και με τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα.
Η Telegraph προσθέτει πως η Γουλβς βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA επιθυμώντας να αναβληθεί η αναμέτρηση της Πέμπτης και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται μέσα σε 24 ώρες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.