
Η βρετανική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως το αφεντικό της ομάδας δεν είχε συμπτώματα όσο βρισκόταν στην πόλη.
Εν συνεχεία συμπληρώνει ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο ιδιοκτήτης της Ευάγγελος Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο κύριος Μαρινάκης διαγνώσθηκε αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα. Ο σύλλογος ζητά συμβουλές από τους γιατρούς και από τα αρμόδια όργανα ώστε να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.