ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τόκιο 2020: Θετικό στον κορωνοϊό μέλος της οργάνωσης

Τόκιο 2020: Θετικό στον κορωνοϊό μέλος της οργάνωσης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ένα μέλος της, ηλικίας 30 ετών, διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο 30χρονος άντρας που προσβλήθηκε από τον ιό βρίσκεται σπίτι του και θα είναι σε καραντίνα τις επόμενες μέρες, ενώ θα εξετάζεται συνεχώς από γιατρούς.

«Η οργανωτική επιτροπή έχει εντοπίσει εκείνους που είχαν στενή επαφή με τον ασθενή και μπήκαν σε απομόνωση στο σπίτι από σήμερα, ενώ το γραφείο όπου εργαζόταν θα κλείσει και θα απολυμανθεί», ανέφερε η επιτροπή.

Από τότε που η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας ανακοίνωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις αρχές του μήνα, τότε η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 3.800 υπαλλήλων του Tokyo 2020 εργάζονται από την οικία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως η Ιαπωνία και η ΔΟΕ συμφώνησαν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουλίου του 2021 και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου του ίδιου έτους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.