
Η Πορτογαλία ανακοίνωσε πως το ποδόσφαιρο στη χώρα θα κάνει πάλι σέντρα στις 4 Ιουνίου.
Η 4η Ιουνίου ορίστηκε ως ημερομηνία επανεκκίνησης της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το οποίο είχε μπει στον… πάγο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Η κυβέρνηση είχε ορίσει αρχικά την 30η Μαΐου ως ημερομηνία επανέναρξης, αλλά η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου, προκειμένου να δοθεί αρκετός χρόνος για να ελεγχθούν τα στάδια και όλοι οι ποδοσφαιριστές να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.