ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση Κ.Ντουγκαρί σε Λ.Μέσι: «Είναι 1,5 μέτρο και μισός… αυτιστικός»

Επίθεση Κ.Ντουγκαρί σε Λ.Μέσι: «Είναι 1,5 μέτρο και μισός… αυτιστικός»

Ευθεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής υποστήριξε τον Αντουάν Γκριεζμάν, ανέφερε: «Τι ακριβώς φοβάται ο Γκριζμάν; Ένα παιδί που είναι 1,5 μέτρο και μισός αυτιστικός; Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δείξει τα αρχ… του κάποια στιγμή! Το έχω πει εδώ και έναν χρόνο ότι έχει πρόβλημα με τον Μέσι, ήρθε η ώρα να τον χτυπήσει στο κεφάλι», ανέφερε αρχικά.

«Είναι αλήθεια πως ο Μέσι θα μπορούσε να του δώσει περισσότερες πάσες, αλλά ειλικρινά δεν είμαι ενθουσιασμένος. Ο Γκριζμάν χάνει συχνά την μπάλα, δεν έχει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να πάει να μιλήσει στον Μέσι και να λύσουν το πρόβλημα», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα, πάντως, ο Κριστόφ Ντουγκαρί έκανε ένα τιτίβισμα και απολογήθηκε για τα όσα είπε νωρίτερα. «Ειλικρινά στεναχωριέμαι και μετανιώνω για τα όσα είπα νωρίτερα για τον Μέσι, δεν θέλω να στιγματίζω ανθρώπους που έχουν αυτισμό, δεν είχα ποτέ αυτό τον σκοπό», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.