ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γνωστός αθλητής του WWE ανέβασε φωτογραφία με την… τόπλες σύζυγο του

Γνωστός αθλητής του WWE ανέβασε φωτογραφία με την… τόπλες σύζυγο του

Ο γνωστός παλαιστής του WWE, Ράντι Όρτον, ανέβασε μια ιδιαίτερη φωτογραφία με την σύζυγο του, Κιμ, η οποία πόζαρε… τόπλες.

Προερχόμενος από τη σπουδαία νίκη του επί του Edge τον Ιούνιο, που χαρακτηρίστηκε από τα media των ΗΠΑ ως «το μεγαλύτερο ματς όλων των εποχών», ο θρύλος του WWE, Ράντι Όρτον, έγινε πάλι πρώτη είδηση για άλλο λόγο όμως.

Ο 40χρονος παλαιστής πόσταρε στον στον λογαριασμό του στο Instagram μια selfie στην οποία η σύζυγός του Κιμ Κέσλερ είναι topless, με τον ίδιο να κρύβει με τα χέρια του τα επίμαχα σημεία.

https://www.instagram.com/p/CCJtO2nAPgk

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 στο Λας Βέγκας κι έχουν μια κόρη, την Μπρούκλιν Ρόουζ.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους και αφορμή για την ανάρτηση της φωτογραφίας ήταν η Ημέρα Εκτίμησης της Συζύγου (Wife Appreciation Day) στις ΗΠΑ.

«Έχω πολλά, πολλά ελαττώματα, όμως θεωρώ ότι είμαι καλός άνθρωπος (έξω από το ρινγκ), σύζυγος και πατέρας. Όταν μου λείπε η οικογένεια μου, κοιτάζω τις 20 χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό μου κι υπάρχουν πολλά διαμάντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρήκα αυτές σήμερα από το ταξίδι μας στην Τζαμάικα. Πάντα περνάω καλά με την Κιμ. Δεν μου τονώνει απλά την αυτοπεποίθηση, αλλά μου δίνει και το προσκεφάλι της να κλάψω», έγραψε μεταξύ άλλων ο Όρτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.