ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καναδάς: Κατηγορείται για παιδεραστία ο πρωταθλητής της γυμναστικής Τιερί Πελερίν

Καναδάς: Κατηγορείται για παιδεραστία ο πρωταθλητής της γυμναστικής Τιερί Πελερίν

Για υποθέσεις παιδεραστίας και παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ο 22χρονος Καναδός πρωταθλητής της γυμναστικής, Τιερί Πελερίν.

Ο 22χρονος με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, καθώς και του περασμένου Μάρτιου στο Μπακού, έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο, με βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Την περασμένη Πέμπτη η αστυνομία συνέλαβε τον 22χρονο αθλητή από το Κεμπέκ στον οποίο ασκήθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων. Μάλιστα, τα δύο φερόμενα θύματα του ήταν ηλικίας μεταξύ 10 και 12 ετών

Ειδικότερα ο νεαρός γυμναστής, κατηγορήθηκε για εννέα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας και της παιδικής πορνογραφίας.

Ο Πελερίν λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ερχόταν συχνά σε επαφή με ανήλικους αθλητές, ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπράξει τα εγκλήματα αυτά, όπως δήλωσε η αστυνομία στο Levis, Que., Νότια της πόλης του Κεμπέκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωταθλητής μετά την καταβολή εγγύησης 1.500 δολαρίων θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε του απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με τα θύματά του χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.