ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή-έκπληξη στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή-έκπληξη στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τον Λορέντζο Μπράουν, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ πολύ δύσκολα θα μείνει.

Ο Ολυμπιακός, θέλει να πάει ο Μπράουν στη Φενέρ, γιατί αυτό θα σημάνει την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, έχει αρχίσει και εξετάζει τις επόμενες λύσεις που έχει στα χέρια του. Στη κορυφή αυτής της λίστας είναι ο Τάιλερ Ενις, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα και στους Λέικερς, ο Μάοντο Λο, αλλά και ο Νέιτ Ουόλτερς. Ο Παναθηναϊκoς θα ήθελε τον Χέρμανσον, αλλά ο Ισλανδός αναμένεται να υπογράψει στη Βαλένθια.

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες φήμη με το όνομα του Ντουάιτ Μπάικς, του πλέι-μέικερ, που έπαιξε λίγο στον Ολυμπιακό. Εχει παίξει μάλιστα και στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ενώ ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Εφές απέναντι στον τρομερό Σέιν Λάρκιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάικς είναι ελεύθερος, ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάει με άλλο σχήμα. Δεν αποκλείεται η φήμη να βγει αληθινή και ο Αμερικάνος να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Και ο Μπάικς, όπως και ο Ενις, είχε παίξει παλιότερα στους Λέικερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.