«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Επιστολή Ολυμπιακού προς ΑΕΚ: «Θέλετε να παίξουμε τον τελικό την Κυριακή όπως αρχικά είχε οριστεί ή όχι;»

Επιστολή Ολυμπιακού προς ΑΕΚ: «Θέλετε να παίξουμε τον τελικό την Κυριακή όπως αρχικά είχε οριστεί ή όχι;»

Το σήριαλ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν φαίνεται να έχει τελειωμό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε την τύχη του αγώνα στα χέρια της, καθώς έστειλε επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και της ζήτησε να αγωνιστούν στην προκαθορισμένη ημερομηνία, την Κυριακή στις 26/7.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Μετά από όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω από την επιλογή του γηπέδου και του χρόνου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με επιστολή της, ήδη από την Κυριακή 19/7/2020 γνωστοποίησε στην ΕΠΟ τη συναίνεσή της να διεξαχθεί ο εν λόγω αγώνας στην έδρα σας, ήτοι στο ΟΑΚΑ προκειμένου να μην διασαλευθεί η ομαλή ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Την εν λόγω συναίνεσή μας επαναλάβαμε και χθες με νεότερη επιστολή μας.

Ωστόσο η ΕΠΟ, χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση, τουλάχιστον όσο αφορά την ομάδα μας αποφάσισε χωρίς καμία αιτιολογία την αναβολή του τελικού Κυπέλλου για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ενώ η ίδια η ΕΠΟ δήλωνε ότι όλες οι εγχώριες διοργανώσεις πρέπει να περατωθούν το αργότερο μέχρι 2/8 (άλλωστε αυτό αποτέλεσε και λόγο διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2).

Περαιτέρω είναι σαφές ότι η χρονική μετάθεση του Τελικού οποιαδήποτε στιγμή στα τέλη Αυγούστου ευτελίζει το θεσμό τόσο αγωνιστικά (αποχωρήσεις παιχτών, νέα ρόστερ κλπ) και οικονομικά (συμβάσεις χορηγιών, δικαιώματα από το Κύπελλο, αποζημιώσεις για μη εκπληρωθείσες συμβάσεις, τηλεοπτικός πάροχος κλπ) όσο και από άποψη κύρους.

Επειδή η συναίνεση και των δύο ομάδων στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου κατά την ημερομηνία που είχε αρχικώς ορισθεί (26/7/2020) είναι καθοριστική για τη διοργανώτρια αρχή.

Επειδή προσφάτως δημόσια επικαλεστήκατε τον αξιακό κώδικα και την ηθική της ομάδας σας για το πώς και που πρέπει να κερδίζονται οι αγώνες.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω σας καλούμε να μας γνωρίσετε αν η ομάδα σας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού και έτσι να διεξαχθεί ο αγώνας του τελικού Κυπέλλου στις 26/7, όπως αρχικά είχε οριστεί ή όχι;

Εν αναμονή της άμεσης απάντησής σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.