ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νταβίντ Βίγια: Τι απάντησε στις κατηγορίες για τη σεξουαλική παρενόχληση

Νταβίντ Βίγια: Τι απάντησε στις κατηγορίες για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο ποδοσφαιριστής, Νταβίντ Βίγια ερευνάται για κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν στη Νέα Υόρκη από υπάλληλο της ομάδας.

Σύμφωνα με μία πρώην εργαζόμενη της ομάδας της Νέας Υόρκης, ο Νταβίντ Βίγια την άγγιζε κάθε ημέρα και τα αφεντικά της πίστευαν ότι ήταν κάπως αστείο.

Ο διεθνής επιθετικός είδε τις κατηγορίες και έδωσε την απάντηση του στις κατηγορίες που έγιναν στα social media και αρνείται έντονα τις κατηγορίες που έγιναν εναντίον του μέσω Twitter, τονίζοντας πως αυτές οι κατηγορίες είναι απολύτως ψευδείς.

«Δεν έχω λάβει καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα πριν από αυτήν τη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, ούτε από αυτό το άτομο ούτε από τη Νέα Υόρκη FC. Καταλαβαίνω, από όσα έχω διαβάσει στο Twitter, ότι ήταν υπάλληλος και ότι έφυγε από το κλαμπ στο τέλος του 2019, ένα χρόνο αφότου έφυγα. Δεν έχω ακούσει ποτέ καμία από αυτές τις κατηγορίες από το σύλλογο ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή έως ότου δημοσιεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, θα συνεργαστώ πλήρως με τη NYCFC επειδή οι ισχυρισμοί απευθύνονται επίσης στην ομάδα» είπε ο Βίγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νταβίντ Βίγια ανέφερε πως ο εκφοβισμός είναι ένα μείζον πρόβλημα για την κοινωνία και είναι πολύ ατυχές για εκείνους που έχουν υποστεί παρενόχληση, αλλά και αυτοί που το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να κάνουν ψευδείς κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.