ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Γ.Καλαϊτζάκη – Συνεχίζει στα «πράσινα» ο νεαρός γκαρντ

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Γ.Καλαϊτζάκη – Συνεχίζει στα «πράσινα» ο νεαρός γκαρντ

Όλα έδειχναν ότι Παναθηναϊκός και Γιώργος Καλαϊτζάκης οδεύουν ολοταχώς προς το διαζύγιο, όμως τις τελευταίες ώρες κορυφώνονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και το σενάριο για παραμονή του νεαρού γκαρντ φέρεται να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Για την ακρίβεια, αυτή την ώρα κορυφώνονται οι συζητήσεις, που αναμένεται να κρατήσουν τον νεαρό γκαρντ στο ΟΑΚΑ, μαζί με ταυτόχρονη επέκταση στο συμβόλαιό του. Η διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης έδειξε από την αρχή πως επιθυμούσε την παραμονή του διεθνή άσου στην ομάδα και πως ήθελε να ποντάρει σε αυτόν και στην επένδυση που έκανε πριν λίγα χρόνια.

Βέβαια, για να… γυρίσει η κατάσταση χρειάστηκε και η αλλαγή στο σκεπτικό του Καλαϊτζάκη, ο οποίος αντιλήφθηκε πως έχει μπροστά του μία χρυσή ευκαιρία για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο υψηλότερο επίπεδο και πως θα μπορέσει να βρει σταθερό ρόλο στην Basket League, μαζί με την προοπτική της συμμετοχής στην Euroleague.

Η διοίκηση των «πράσινων» εκτίμησε την αλλαγή στην στάση του νεαρού πλέι – μέικερ και αυτή την ώρα οι συζητήσεις δείχνουν πως ο Καλαϊτζάκης θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ και πως θα επεκτείνει την συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Εφόσον ολοκληρωθεί το ζήτημα, τότε ο 21χρονος άσος, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νεβέζις μετρώντας 12,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά ματς στην λιθουανική λίγκα, θα καλύψει την θέση του τρίτου αθλητή στο «1», πίσω από τον βασικό, που θα αποκτηθεί σύντομα και από τον Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ο Κώστας Παπαδάκης δεν θα βρει χρόνο και ρόλο και πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.