«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Super League: Αλλαγή στην ώρα έναρξης δύο αγώνων

Super League: Αλλαγή στην ώρα έναρξης δύο αγώνων

Η Superleague με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας σε δυο αναμετρήσεις της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί στις 18:00 το Σάββατο (12/9) κι όχι στις 18:15, ενώ το παιχνίδι Ατρόμητος – Βόλος θα ξεκινήσει στις 18:30 την Κυριακή (13/9) κι όχι 18:15, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 12.09.2020 στις 18:00 (αντί για τις 18:15) και ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 13.09.2020 στις 18:30 (αντί για τις 18:15), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.