
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε πως βρέθηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ισπανική ομάδα.
Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Χοσέ Μαρία Χιμένες βρέθηκε θετικός ενώ εμφάνισε κάποια ήπια συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο που έδειξε ότι είναι θετικός και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα.
Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του προπονήθηκαν ατομικά και υποβλήθηκαν άπαντες σε νέα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Η Ατλέτικο είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/9) με τη Γρανάδα, με τον Χιμένες να μένει σίγουρα εκτός.
Αυτός είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό μετά τους Ρενάν Λόντι, Άνχελ Κορέα, Σίμε Βρσάλικο, Ντιέγκο Κόστα και Σαντιάγκο Αρίας.
Στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε θετικός και αυτός στον κορωνοϊό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.