
Πάντα έλεγα πως είναι δύσκολο να κάνεις ένα ψυχογράφημα σε ανθρώπους που παίζουν με δις. Δεν είναι όμως κακό να προσπαθήσεις να συνδέσεις τον τρόπο που σκέφτεται μέσα από τα γεγονότα. Άλλωστε, δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει για αυτό που συμβαίνει. Επιλέγει να μιλήσουν οι πράξεις.
Αυτή είναι η στρατηγική του. Οι άνθρωποί του στην επικοινωνία επέβαλαν τον όρο εξορθολογισμός που έχει ως κεντρικό άξονα το οικονομικό σκέλος. Με αφορμή το FFP βέβαια, που είναι κάτι υπαρκτό και χρίζει διαχείρισης.
Διαβάστε περισσότερα στο SDNA
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.