
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και ώρες ο Λάζλο Μπόλονι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.
Αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε αργότερα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε», τόνισε αποχωρώντας από το χώρο των αφίξεων και προαναγγέλλοντας τοποθετήσεις μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του από τον Παναθηναϊκό.
Αμέσως πήγε, συνοδευόμενος από άνθρωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να ξεκουραστεί και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, πιθανότατα διετούς διάρκειας, και να αρχίσει δουλειά.
Ο 67χρονος προπονητής ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της ομάδας στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα έχει παρακολουθήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης. Ασφαλώς όλες τις προηγούμενες μέρες είχε μελετήσει τα παιχνίδια της ομάδας και θα αναλύσει και το ματς της Κρήτης.
Το ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Βόλο στο ΟΑΚΑ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.