
Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πέπε και του Μπρούμα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και σκέφτεται να τους χρίσει βασικούς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στην Αθήνα και αμέσως βρέθηκαν στο Ρέντη, όπου έγινε κανονικά η προπόνηση της ομάδας.
Όσοι έπαιξαν στο «Έτιχαντ» έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.
Ο Πέντρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα που είχαν στο β’ μέρος του αγώνα στην Αγγλία ο Πέπε και ο Μπρούμα, τους οποίους είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο Ηράκλειο.
Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είχε κάποιο θεματάκι με ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να αποκλειστεί για να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.