«Σφυρίζει αδιάφορα» ο Βλαδίμηρος εδώ και μέρες. Συμφωνία ή αδυναμία;

Παναθηναϊκός: Έκανε την τελική του προσφορά στον Μπαρ Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Έκανε την τελική του προσφορά στον Μπαρ Σένκεφελντ

Την τελική του προσφορά για την επέκταση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ μέχρι και το τέλος του 2023 κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην πλευρά του παίκτη.

Στο «τριφύλλι» έχουν διαρκείς επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον ατζέντη του παίκτη, διαπραγματευόμενοι ένα νέο deal.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που πηγάζουν από τα «πράσινα» ρεπορτάζ, στον Ολλανδό στόπερ προτάθηκε συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές περίπου 320.000 ευρώ, κοινώς με αύξηση πάνω από το 50% των χρημάτων που λαμβάνει σήμερα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι έχουν καταθέσει μια αρκετά καλή πρόταση, η οποία ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.