Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Άρης: Εκτός προπόνησης Τζέγκο και Σάκιτς

Άρης: Εκτός προπόνησης Τζέγκο και Σάκιτς

Ο Άρης ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (05/12, 17:15).

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προπονήθηκαν το αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, με το πρόγραμμα να έχει αποθεραπεία γι’αυτούς που έπαιξαν στη Λάρισα και τακτική για τους υπόλοιπους.

Ο Μπεναλουάν προπονήθηκε κανονικά, όχι όμως και οι Τζέγκο και Σάκιτς. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος, ο οποίοςαποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι, με ενοχλήσεις στο γόνατο, έκανε θεραπεία.

Ο Άρης θα προπονηθεί και το μεσημέρι της Παρασκευής και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή για τον αγώνα στο Περιστέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.