
Ένοχος και δεύτερο βαθμό κρίθηκε ο Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατηγορήθηκε ότι στις 22 Ιανουαρίου 2013 ότι κακοποίησε σεξουαλικά με την παρέα του μια 22χρονη Αλβανίδα σε ντίσκο του Μιλάνου. Στον 36χρονο άλλοτε παίκτη της Ρεάλ και της Σίτι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα ετών.
Ο πρώην επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν είχε αποφασιστεί πως πρέπει να αποζημιώσει τη νεαρή γυναίκα με 60.000 ευρώ, ενώ οι δικηγόροι της ζήτησαν τη φυλάκισή του για 10 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως είναι αθώος και υποστηρίζει πως οι κατηγορίες είναι άδικες.
Οι δικηγόροι του αναμένεται να ασκήσουν νέα έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε τρίτο βαθμό.
Η Σάντος είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μετά το «ναυάγιο» στη συμφωνία των δύο πλευρών, ο 36χρονος είπε πως το μόνο παράπτωμά του ήταν ότι πρόδωσε τη σύζυγό του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.