Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η πιο ύποπτη και στημένη διαιτησία που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η πιο ύποπτη και στημένη διαιτησία που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξαπέλυσε επίθεση προς την ελληνική διαιτησία για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ, που υπενθυμίζει πως πρωτοστάτησε για να έρθει το VAR, λέει πως κάποιες φορές είναι διακοσμητικό, όταν αυτοί που το χειρίζονται έχουν «διαφορετικές εντολές».

«Η πρεμούρα του Ολλανδού να δει στο VAR το δικό μας πέναλτι βιαστικά, τον έκανε μάλιστα να αποφανθεί ότι ο Σούντγκρεν ενήργησε κανονικότερα απ´ότι στην ίδια περιοχή ο Πασχαλάκης , ο οποίος είχε αλλάξει πορεία στη μπάλα, όπως φαινόταν με γυμνό μάτι!» αναφέρει σχετικά.

Στη συνέχεια για το πέναλτι στον Τζόλη σημειώνει ότι δεν είδε το αρχικό χτύπημα αλλά και χέρι στην τελευταία φάση του ματς.

Εν συνεχεία, στην ανακοίνωση τονίζεται πως παρότι στήριξαν την έλευση του Κλάτενμπεργκ, αναφέρουν ότι έκαναν υπομονή για τις «αλλοπρόσαλλες κρίσεις του», ενώ προειδοποιήθηκε.

«Τα παραπάνω συνηγορούν πως αυτά που είδαμε σήμερα δε μπορεί να είναι τυχαία, για το VAR άλλωστε δε γίνεται να υπάρχει κακιά στιγμή. Είναι ξεκάθαρα η πιο ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα από εκείνη του Σπάθα στο ίδιο γήπεδο» τονίζεται.

Επίσης, στην ανακοίνωση λέγεται πως οι παίκτες του Άρη έκαναν βουτιές και έπαιρναν φάουλ, για να καταλήξουν στο ότι αίρουν την εμπιστοσύνη τους στον Κλάτεμπεργκ, για τον οποίο λένε ότι «θα πρέπει να μας πείσει οτι δεν ονειρεύεται μια θέση στην άκρη του πάγκου της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μέχρι τότε, μπορεί να συνεχίσεί το αγροτικό του στην Ελλάδα, στήνοντας την νέα παράγκα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.