
Νέα απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα, καθώς έφερε ισοπαλία με 2-2 με την Βαλένθια.
Οι μπλαουγκράνα είχαν δύο σερί νίκες και ήθελαν για πρώτη φορά φέτος να κάνουν το 3×3, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε τώρα. Υποδεχόμενη τη Βαλένθια, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29′ από το γκολ του Ντιακαμπί, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μέσι.
Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52′ ο Αραούχο βρήκε δίχτυα και έγραψε το 2-1 για τη Μπαρτσελόνα, αλλά στο 69′ ο Γκόμες έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα που αφήνει τους Καταλανούς στην 5η θέση, στο -4 από την 4η Βιγιαρεάλ που έχει και ένα ματς λιγότερο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.