
Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες από την αγγλική ομοσπονδία βρέθηκε ο Κίεραν Τρίπιερ, που φέρεται το περασμένο καλοκαίρι να στοιχημάτισε στην μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από την Τότεναμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντί 22 εκατομμυρίων ευρώ, και κατηγορήθηκε ότι λίγο καιρό νωρίτερα πόνταρε στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.
Σύμφωνα με το Sky Sports, η αγγλική ομοσπονδία τιμώρησε τον Κίεραν Τρίπιερ για τη σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια και τον καταδίκασε σε 10 εβδομάδες. Έτσι, ο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα μείνει δέκα εβδομάδες μακριά από οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για παραβιάσεις των κανόνων στοιχημάτων.
Μάλιστα, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 70.000 λιρών. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ή κέρδος του από το στοίχημα, ή συμμετοχή ανθρώπων του περιβάλλοντός του εκ μέρους του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.