Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής έστειλε αντίπαλο του στο νοσοκομείο αλλά δεν του έδωσαν φάουλ (βίντεο)

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής έστειλε αντίπαλο του στο νοσοκομείο αλλά δεν του έδωσαν φάουλ (βίντεο)

Ο ποδοσφαιριστής Μπρίαν Μεντίνα υπέστη ένα τρομερό σκίσιμο στο πόδι από μαρκάρισμα αντιπάλου, χωρίς όμως να του δοθεί φάουλ.

Στον αγώνα με τη Ρεάλ Πιλάρ ο Μεντίνα στο 27’ του αγώνα δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με τον διαιτητή να μη δίνει ούτε φάουλ, ούτε κάρτα στον αντίπαλο.

Ο Μεντίνα μετά από περίπου ένα λεπτό δεν άντεξε και έπεσε στο χορτάρι, καθώς είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.