
Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Παουλίνιο Μότα.
Την επομένη του ματς με τον Βόλο στην Ριζούπολη έγινε γνωστό ότι ο Παουλίνιο Μότα θα αποτελέσει παρελθόν από την “Ένωση”, με την απόφαση να την έχει πάρει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σήμερα (26/1) η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία για την λύση του συμβολαίου, με τις διαδικασίες να έχουν κρατήσει περίπου ένα μήνα, από τότε που πάρθηκε οριστικά η απόφαση.
Στο διάστημα αυτό ο Παουλίνιο πέρασε αρκετές μέρες και στην Πορτογαλία, αφού προσβλήθηκε κι από Covid 19 και ήταν κάτι που καθυστέρησε τις εξελίξεις. Ωστόσο με την παρουσία του στην Ελλάδα βρέθηκε η άκρη και λύνεται από τώρα το συμβόλαιο που τελείωνε στις 30 Ιουνίου.
Στην ανακοίνωση της η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Παουλίνιο για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, από το καλοκαίρι του 2019, που αποκτήθηκε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.