
Έξαλλοι είναι οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και επισκέφθηκαν την ομάδα στο προπονητικό κέντρο.
Ένας μεγάλος αριθμός οπαδών της γαλλικής ομάδας έφτασαν στο «La Commanderie», κρατώντας καπνογόνα και φωτοβολίδες, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν όταν από τα εύφλεκτα υλικά πήρε φωτιά ένα δέντρο που υπήρχε στον χώρο και αυτή επεκτάθηκε.
Όλες αυτές οι έκρυθμες καταστάσεις συνέβησαν μάλιστα λίγες ώρες πριν από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Ρεν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.