ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Χ.Τζόλης – Ετοιμάζουν προτάσεις ενόψει καλοκαιριού

Στα ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Χ.Τζόλης – Ετοιμάζουν προτάσεις ενόψει καλοκαιριού

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν την περίπτωσή του ψηλά στην λίστα τους.

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, γίνεται «μάχη» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κλαμπ Μπριζ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως η Κλαμπ Μπριζ έχει ήδη κάνει προσφορά στον Δικέφαλο περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε από τους Θεσσαλονικείς, ζητώντας τουλάχιστον 15!

Φυσικά, στο κείμενο συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Μάικλ Κρμέντσικ καθώς οι Βέλγοι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό «όπλο» στα χέρια τους σε περίπτωση που οι ασπρόμαυροι επιθυμούν να τον κρατήσουν και μετά το τέλος της σεζόν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ έχει γίνει σαφές πως ο παίκτης δεν πωλείται και από τη στιγμή που δεν υπάρχει και ο βραχνάς του FFP δεν τίθεται θέμα… βιασύνης για την πώληση του Golden Boy, εφόσον δεν λάβουν στα χέρια τους πρόταση με ικανοποιητικά νούμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ο ίδιος, όμως, ο Χρήστος Τζόλης δείχνει να διαχειρίζεται εξαιρετικά την… παρέλαση ευρωπαϊκών ομάδων στα πόδια του, όντας απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.