ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Καθοριστικό βήμα παραμονής για τον Παναιτωλικό – Επικράτησε 1-0 του Βόλου

Καθοριστικό βήμα παραμονής για τον Παναιτωλικό – Επικράτησε 1-0 του Βόλου

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Βόλου, χάρη στο γκολ του Αριγίμπι και έκανε καθοριστικό βήμα παραμονής στην Super League.

Το παιχνίδι ήταν σαν τελικός για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι έδειχναν αγχωμένοι αρχικα, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί να έχουν τον έλεγχο. Μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτιαξαν τις φάσεις για να σκοράρουν, αλλά οι Καρέλης και Αριγίμπι δεν τις αξοποίησαν.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σε αυτό δυσκολευόταν να κάνει ευκαιρίες, αλλά παρ’ όλα κατάφερε να σκοράρει. Στο 76′ η μπάλα έφτασε στον Ταχάρ και αυτός έκανε το γύρισμα για ον Αριγίμπι, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Έτσι, αφού κράτησε το αποτέλεσμα, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στη 12η θέση και στο +1 από την προτελευταία Λαμία (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), ελπίζοντας σε εξασφάλιση της παραμονής έστω στην τελευταία αγωνιστική.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα (70′ Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντίας (54′ Ταχάρ), Ντάλσιο (84′ Μαλής), Μάζουρεκ (83′ Ντουάρτε), Αριγίμπι, Καρέλης (70′ Ματσόλα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόλος: Κλέιμαν, Τέκιο, Σάντσες, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (76′ Μπουένο), Ριένστρα (66′ Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.