ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Σε νέα ώρα το εξ αναβολής Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Basket League: Σε νέα ώρα το εξ αναβολής Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Αλλαγές φαίνεται να υπάρχουν στο πρόγραμμα της Basket League, καθώς άλλαξε ώρα η εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, το εξ αναβολής ματς, Προμηθέας – Παναθηναϊκός θα γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου, αλλά στις 15:00, αντί για τις 17:00 που αρχικά είχε οριστεί.

Η σχετική ενημέρωση:

Η εξ αναβολής συνάντηση Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Δ. Τόφαλος την Τρίτη 16 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.