ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ολοκλήρωσε την χρονιά ιδανικά ο Ολυμπιακός – Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ολοκλήρωσε την χρονιά ιδανικά ο Ολυμπιακός – Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός που διατηρήθηκε στο +16 από την δεύτερη θέση και τον Άρη.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και μπαίνει με άλλο αέρα πλέον στα play off. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχασε με 1-0 στην έδρα του Βόλου και πλέον το έργο της γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε ο Άρης μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΟΦΗ, που πλέον τον βάζει από θέση ισχύος στα play off.

H δράση συνεχίζεται καθώς από το επόμενο Σαββατοκύριακο μπαίνουμε στην… εποχή των play off και των play out. Εκεί όπου θα κριθούν οριστικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και ποια ομάδα την επόμενη σεζόν θα αποχωρήσει από την Σούπερ Λίγκα για το πρωτάθλημα της Superleague 2 και ποια θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία παραμονής μέσω του μπαράζ.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας θα γίνει στα γραφεία της Λίγκας η ηλεκτρονική κλήρωση τόσο για τα play off (6.30μμ) και των play out (7.15μμ).

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – 26Η

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-3
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0
Άρης – ΟΦΗ 1-0
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Βόλος – ΑΕΚ 1-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1
Λαμία – Ατρόμητος 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Ολυμπιακός 67
2. Αρης 51
3. ΑΕΚ 48
4. ΠΑΟΚ 47
5. Παναθηναϊκός 45
6. Αστέρας Τρίπολης 42
———————————————-
7. Βόλος 33
8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 31
9. Ατρόμητος 28
10. Απόλλων Σμύρνης 28
11. Λαμία 23
12. Παναιτωλικός 20
13. ΟΦΗ 19
14. Α.Ε.Λ. 16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.