ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Λ.Αυγενάκης: «Οι εκλογές στις Ομοσπονδίες φέρνουν αλλαγή στον ελληνικό αθλητισμό»

Λ.Αυγενάκης: «Οι εκλογές στις Ομοσπονδίες φέρνουν αλλαγή στον ελληνικό αθλητισμό»

O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μέσω Facebook αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές των Ομοσπονδιών, που θα επιφέρουν αλλαγές στην χώρα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει ακόμη ότι οι αρχαιρεσίες μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έγιναν με αδιάβλητο τρόπο, ανέδειξαν ανανεωμένες σε μεγάλο ποσοστό διοικήσεις και δικαίωσαν την προσπάθεια αθλητικής μεταρρύθμισης.

Ακόμη, υπογραμμίζει ότι «το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση στους “συνωμοσιολόγους”», οι οποίοι «μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια».

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη αναφέρει:

«Με εξαιρετικές διαδικασίες χωρίς “παρατράγουδα”, αδιάβλητα, με διαφάνεια και τάξη, ξεκίνησαν το σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά στις αρχές Απριλίου, οι αρχαιρεσίες σε 43 Ομοσπονδίες.

Εκλογές με απόλυτη επιτυχία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην ψηφιακή κάλπη “Ζευς”, χάρις στη στενότατη συνεργασία και την άψογη δουλειά Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και ΕΔΥΤΕ – Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – GRNET

Εκλέκτορες για πρώτη φορά τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Σημαντική η ανανέωση στις νέες διοικήσεις. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή στα διοικητικά μοντέλα Ομοσπονδιών των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών μας.

Η καλύτερη απάντηση στους “συνωμοσιολόγους” που μήνες προσπάθησαν να μολύνουν την αθλητική οικογένεια, είναι το ίδιο το αποτέλεσμα.

Διαφάνεια, Δημοκρατία, Νοικοκύρεμα.

Δικαίωση της αθλητικής μας μεταρρύθμισης.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τους εκλεγέντες προέδρους, Ντόρα Πάλλη (μοντέρνο πένταθλο), Θανάση Σταθόπουλο (γυμναστική), Βασίλη Διαμαντόπουλο (ποδηλασία), Γιάννη Λιγνό (ξιφασκία), Ιωάννα Καρυοφύλλη (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), καθώς και τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ομοσπονδίας χάντμπολ, Κώστα Γκαντή.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.