ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τις αθλητικές δραστηριότητες – Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που ξεκινούν και πάλι

Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τις αθλητικές δραστηριότητες – Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που ξεκινούν και πάλι

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες που εξαιρούνται από τη γενική αναστολή που ισχύει σε όλη την επικράτεια.

Με τη δημοσίευση της ΚΥΑ, επισημοποιείται η έναρξη μιας σειράς πρωταθλημάτων που είχαν διακοπεί ή δεν είχαν προλάβει να αρχίσουν καν.

Αφορά τα πρωταθλήματα:

  • Football League,
  • Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου,
  • Α΄ Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου,
  • Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου σάλας,
  • Α2 μπάσκετ ανδρών,
  • Α1 μπάσκετ γυναικών,
  • Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών,
  • Α΄ εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών,
  • Α1 χάντμπολ ανδρών και γυναικών

Δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων στο γυναικείο βόλεϊ (η ΕΟΠΕ διέκοψε οριστικά το πρωτάθλημα, αλλά σκοπεύει να διοργανώσει αγώνες κυπέλλου)
Παράλληλα, «ανοίγουν» από αύριο, Τετάρτη 24/3 και οι προπονήσεις στην κολύμβηση για αθλητές/τριες σωματείων ηλικίας 13 και 14 ετών (αγωνιστικές κατηγορίες παμπαίδων/παγκορασίδων, γενν. 2007 και 2008), ενώ επιτρέπονται πλέον οι προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Επιπλέον, δίνεται άδεια διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος χιονοδρομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όλες τις δραστηριότητες που «ανοίγουν» θα εφαρμοστούν τα νέα αυστηροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ειδικά για τα πρωταθλήματα των ομαδικών σπορ, προβλέπεται μοριακός έλεγχος 24-48 ώρες πριν από κάθε αγώνα ή εναλλακτικά άμεσο τεστ αντιγόνου (rapid test) την ημέρα του αγώνα ή, αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.