ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο πλευρό της Ι.Μπουκουβάλα η Ομοσπονδία τζούντο: «Ουδείς νομιμοποιείται να ασκεί βία»

Στο πλευρό της Ι.Μπουκουβάλα η Ομοσπονδία τζούντο: «Ουδείς νομιμοποιείται να ασκεί βία»

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία της Ιουλιέττας Μπουκουβάλα για περιστατικά βίας και κακοποίησης που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της καριέρας της ως αθλήτρια του τζούντο.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία του τζούντο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό της αθλήτριας και καταδικάζει κάθε μορφή βίας.

Αναλυτικά:

«Η θέση της ομοσπονδίας απέναντι στα όσα αποκάλυψε η κυρία Ιουλιέτα Μπουκουβάλα είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: ΟΥΔΕΙΣ νομιμοποιείται να ασκεί οποιαδήποτε μορφής βίας. Καταδικάζουμε απερίφραστα όλους όσους άσκησαν την οποιασδήποτε μορφής βία σε βάρος του οποιουδήποτε ιδία δε εφόσον ήταν αθλητής/αθλήτρια. Είμαστε αρωγοί στο πλευρό της αλήθειας.

Με την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, επικοινώνησε σήμερα το πρόεδρος της ΕΟΤ Τζούντο, Ιωάννης Καφενταράκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταγγελίες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΤ διαβεβαίωσε την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα ότι και η παρούσα διοίκηση αλλά και η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 29ης Μαρτίου, θα ρίξει άπλετο φως στις καταγγελίες της για τα όσα είχαν συμβεί πριν από το 2012 ήτοι σε προγενέστερες περιόδους διοίκησης της ζήτησε δε άμεσα να του παράσχει κάθε σχετική πληροφορία. Η νυν διοίκηση της ΕΟΤ Τζούντο έχει αναλάβει από 2018 και ο νυν Πρόεδρος Ιωάννης Καφενταράκης έχει εκλεγεί Πρόεδρος μετά το 2012.

Η ΕΟΤ Τζούντο έχει αποδείξει εμπράκτως πως βασικό της μέλημα είναι η φροντίδα στους αθλητές και στις αθλήτριες του ελληνικού τζούντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση που θα προκύψει την προσεχή Δευτέρα, θα διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, την οποία και θα παραπέμψει στη δικαστική επιτροπή. Οτιδήποτε μεμπτό
προκύψει θα οδηγηθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα (ΕΦΙΠ) αλλά και στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.