ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εύκολο απόγευμα για το Περιστέρι – Πέρασε από την έδρα της Λάρισας με 98-78

Εύκολο απόγευμα για το Περιστέρι – Πέρασε από την έδρα της Λάρισας με 98-78

Το Περιστέρι ήταν εντυπωσιακό για όλη την διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Λάρισα και επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση με 98-78, για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο δεκάλεπτο παρουσίασαν καλύτερη επιθετική λειτουργία και με τον Πέτεγουεϊ να αποκτά ρυθμό από νωρίς προηγήθηκαν με 15-26 (9΄). Οι γηπεδούχοι με δύο διαδοχικά τρίποντα από Ουάσινγκτον και Παπαδάκη «ψαλίδισαν» τη διαφορά (23-30, 13′).

Το Περιστέρι έμεινε ψύχραιμο και πιστό στο πλάνο του. Ο Πέτεγουεϊ συνέχισε να σκοράρει και τον ακολούθησε κι ο Τζόουνς με αποτέλεσμα να επιβάλλουν πλήρως την παρουσία τους στο παρκέ και να μετατρέψουν το σκορ σε 29-52 (18′).

Η Λάρισα φάνηκε να βγαίνει αποφασισμένη να αντιδράσει από τα αποδυτήρια, αλλά η εικόνα της κράτησε για λίγα λεπτά (50-66, 25′). Το Περιστέρι ξαναβρήκε τον ρυθμό του, εκμεταλλεύτηκε την ανύπαρκτη άμυνα των Θεσσαλών και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα βρέθηκαν στο +24 (53-77, 29΄).

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι παίκτες των δύο ομάδων επιδίδονταν κυρίως σε προσωπικές ενέργειες και μακρινά σουτ με αποτέλεσμα να μην αλλάξει καθόλου η εικόνα και το Περιστέρι να φτάσει άνετα στη νίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 37-54, 58-77, 78-98

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.