ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονιστικό ατύχημα σε αγώνα ΜΜΑ – Άνδρας έχασε δάχτυλο του χεριού του (βίντεο)

Συγκλονιστικό ατύχημα σε αγώνα ΜΜΑ – Άνδρας έχασε δάχτυλο του χεριού του (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε το ατύχημα του πρωταθλητή του ΜΜΑ, Khetag Pliev, καθώς στην αναμέτρηση με τον Devin Goodale κόπηκε το δάχτυλο του.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα στο δεύτερο γύρο. Το δάχτυλο του Πλίεφ και συγκεκριμένα ο παράμεσος, είχε μείνει μέσα γάντι του και έτσι οι χειρουργοί κατάφεραν να το “κολλήσουν” στο τοπικό νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.

Ο ίδιος δήλωσε στο ESPN ότι -όπως τον ενημέρωσε ένας γιατρός- είχε σκιστεί το 50% όλων των τενόντων στο δάχτυλο και θα χρειαστεί νέο χειρουργείο.

“Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα, δεν ξέρω”, δήλωσε ο αντίπαλος του, Devin Goodale.

“Στο δεύτερο γύρο, έπιασε το γάντι μου με το ένα χέρι και το κράτησε”, είπε από την πλευρά του ο Pliev. «Ένιωσα ότι το δάχτυλό μου έσπασε. Συνέχισε να τραβά το γάντι μου και το δάχτυλό μου έσπασε. “Όταν τελείωσε ο δεύτερος γύρος, βλέπω το [κόκαλο] μου να ήταν ανοιχτό. Ήθελα να συνεχίσω να παλεύω, γιατί ένιωθα ότι μπορούσαν να τον νικήσω. Αλλά ο γιατρός το είδε και σταμάτησε τον αγώνα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.