Περιστέρι-Προμηθέας 70-73: Τα αδέλφια Γκραντ «καθάρισαν» για τους Πατρινούς

Περιστέρι-Προμηθέας 70-73: Τα αδέλφια Γκραντ «καθάρισαν» για τους Πατρινούς

Ο Προμηθέας Πατρών παρά την αποχή συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και με μπροστάρηδες τα αδέλφια Γκραντ επικράτησε του Περιστερίου με 73-70, για την Basket League.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο κλειστό της Τζον Κένεντι, εκεί όπου ο Τρε ΜακΛιν ευστόχησε για το 13-9 στο 6:52. Ο Προμηθέας απάντησε με σερί 7-0 για το 13-16 με το τρίποντο του Χάρη Γιαννόπουλου ενώ η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 16-17 για την ομάδα του Μάκη Γιατρά που στηρίχθηκε επιθετικά στις πρωτοβουλίες του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ακολούθως ο Σαλούστρος ευστόχησε σε τρίποντο για το 19-19 ενώ τα αδέλφια Γκραντ πέτυχαν τους επόμενους 15 πόντους των Πατρινών (30-34, 16:54)! Ο Προμηθέας πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 36-37 σουτάροντας με 52% στο δίποντο (9/17) και μοιράζοντας 12 ασίστ απέναντι στο Περιστέρι που επέμεινε δίχως επιτυχία στο μακρινό σουτ (3/11 τρίπ.).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το γκάζι… πατημένο στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραν κεφάλι στο σκορ με διψήφια διαφορά για πρώτη φορά στο ματς με τον καλάθι του Δημήτρη Αγραβάνη (38-49, 24:06)! Οι παίκτες του Γιατρά εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και τις κακές επιλογές του Περιστερίου, διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα (50-57, 30’), έχοντας ως σημείο αναφορά στην επίθεση τον Τζέριαν Γκραντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με +12 στις αρχές της τέταρτης περιόδου (50-62, 31:11) με τον Τζεράι Γκραντ ωστόσο το Περιστέρι αντέδρασε, βελτίωσε την άμυνά του και μείωσε μάζεψε τη διαφορά! Ο ΜακΛιν σκόραρε για το 66-68 στο 39’ ωστόσο ο Τζεράι Γκραντ τελείωσε τη φάση με εντυπωσιακό κάρφωμα έπειτα από την ασίστ του αδελφού του, Τζέριαν για το 66-70 στα 40’’! Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως ο Προμηθέας κράτησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 70-73.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.