ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Βόμβα» από έγκυρο ισπανικό Μέσο: «Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι ο Κ.Εμπαπέ»

«Βόμβα» από έγκυρο ισπανικό Μέσο: «Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι ο Κ.Εμπαπέ»

Ολοένα και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, ειδικότερα μετά την αναφορά του έγκυρου ισπανικού Μέσου, «Chiringuito TV».

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, εκτοξεύοντας συνεχώς την χρηματιστηριακή του αξία.

Τελευταία παράστασή του αυτή στην «Αλιάνζ Αρένα», εκεί, όπου οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία και σημαντική νίκη με 3-2 επί των Βαυαρών και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League. Λίγες ώρες μετά την τρομερή του εμφάνιση, στην Ισπανία αποκάλυψαν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στο Παρίσι καθώς θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο Γάλλος άσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μερένγκες» και το μόνο που απομένει είναι η Παρί να δώσει το «οκ» για την μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Την ίδια ώρα αναφέρεται πως πιθανότατα ο Βινίσιους θα αποτελεί ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα, συν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για τον Γάλλο επιθετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.