ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αλλαγή ημερομηνίας για το Ρολάν Γκαρός – Αυτοί είναι οι λόγοι

Αλλαγή ημερομηνίας για το Ρολάν Γκαρός – Αυτοί είναι οι λόγοι

Η κυβέρνηση της Γαλλίας έχει επιβάλλει περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού, που οδηγούν τους διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός να μεταθέσουν την έναρξη του χωμάτινου γκραντ σλαμ κατά μία εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (8/4) το όπεν του Παρισιού θα ξεκινήσει τελικά στις 30 Μαΐού, αντί για τις 23/5 που είχε αρχικά προγραμματιστεί η έναρξή του.

Ως εκ τούτου, το φετινό Ρολάν Γκαρός, θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 30/5 έως τις 13/6. Η μετάθεσή του κατά μία εβδομάδα δημιουργεί πονοκέφαλο στους παράγοντες της ATP και της WTA, καθώς η εβδομάδα 23/5 – 30/5 μένει κενή, ενώ στις 7/6 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η σεζόν του γρασιδιού και τα τουρνουά των ‘s-Hertogenbosch, της Στουτγκάρδης και του Νότιγχαμ. Όπως είναι λογικό, το καλεντάρι θα αναπροσαρμοστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η κοινή ανακοίνωση της ATP και της WTA:

«Το τένις είχε ανάγκη από ένα ευέλικτο καλαντάρι τους 12 τελευταίους μήνες προκειμένου να διαχειριστεί τις προκλήσεις που φέρνει η πανδημία και αυτό συνεχίζει να ισχύει και σήμερα. Η απόφαση της καθυστέρησης του Roland Garros κατά μια εβδομάδα πάρθηκε εξαιτίας των νέων απαγορευτικών μέτρων στη Γαλλία και ο επιπλέον χρόνος θα βελτιώσει τις πιθανότητες των καλύτερων συνθηκών και της δυνατότητας να φιλοξενήσει κόσμο το τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο η ATP όσο και η WTA δουλεύουν με όλους τους παράγοντες που επηρεάζονται άμεσα από την αναβολή, για να παρέχει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τους παίκτες, για τα τουρνουά και για τους φιλάθλους, πριν και μετά το Roland Garros. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.