ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Στον αέρα» η καριέρα του Ζλάταν – Σκάνδαλο τον συνδέει με στοιχηματική εταιρία

«Στον αέρα» η καριέρα του Ζλάταν – Σκάνδαλο τον συνδέει με στοιχηματική εταιρία

Σουηδικό Μέσο αποκαλύπτει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία, παραβιάζοντας έτσι τον κώδικα ηθικής της FIFA, σύμφωνα με τον οποίο κάτι τέτοιο απαγορεύεται δια ροπάλου.

Όπως υποστηρίζει πάντα το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 39χρονος έχει στην κατοχή του μέχρι και σήμερα το 10% της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard.

Φυσικά, αυτό απαγορεύεται ρητά και γι’ αυτό ο Ζλάταν εξάλλου δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2018. Τότε ήταν μέτοχος της εταιρίας και μάλιστα ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις της.

Ετσι, ο αυτή τη στιγμή κινδυνεύει με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για τα επόμενα τρία χρόνια και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Τα 100.000 ευρώ που επίσης θα κληθεί να πληρώσει μάλλον είναι το λιγότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σε μπελάδες έχει μπει κι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας. O Ζλάταν έπαιξε στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Κόσοβο, ενώ παραβίασε τους κανόνες και στο Μίλαν-Σάμροκ Ρόβερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.