ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πένθος για την οικογένεια του Σ.Πίπεν – Νεκρός ο 33χρονος γιος του

Πένθος για την οικογένεια του Σ.Πίπεν – Νεκρός ο 33χρονος γιος του

Ο Σκότι Πίπεν γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ότι σε ηλικία 33 ετών ο γιος του, Αντρόν, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο βετεράνος NBAer ανακοίνωσε το θάνατο του 33χρονου γιου του Aντρον Πίπεν στο Twitter τη Δευτέρα.

Το tweet του Σκότι Πίπεν

«Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι ότι εχθές, είπα αντίο στον πρωτότοκό μου γιο, Αντρον. Οι δυο μας μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι», έγραψε ο Σκότι Πίπεν. «Ο Αντρον υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ. Δεν τον άφησε ποτέ να τον απογοητεύσει – ο Αντρον ήταν θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.