Euro 2020: Την Παρασκευή οι αποφάσεις για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση

Euro 2020: Την Παρασκευή οι αποφάσεις για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση

Την Παρασκευή αναμένεται η UEFA να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν το Euro 2020.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, συνεχίζουν να υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με τις τρεις πόλεις (Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Μόναχο) που ενδέχεται να αποκλειστούν, επειδή οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να παράσχουν διαβεβαιώσεις ότι θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένος ο αποκλεισμός του Δουβλίνου, ενώ για την περίπτωση του Μπιλμπάο (όπου η τοπική κυβέρνηση της Χώρας των Βάσκων έχει θέσει ανέφικτους όρους), η ισπανική ομοσπονδία πιέζει ώστε οι αγώνες να μεταφερθούν στη Σεβίλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το Μόναχο, το οποίο, πέραν των τριών αγώνων της εθνικής Γερμανίας στη φάση των ομίλων, πρόκειται να φιλοξενήσει και έναν προημιτελικό της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.