ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εντυπωσιακή «παράσταση» από τον Λ.Πετρούνια – Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Εντυπωσιακή «παράσταση» από τον Λ.Πετρούνια – Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, όπως του αρμόζει.

Ο «άρχοντας των κρίκων» συγκέντρωσε 15,366 βαθμούς, αφού εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του με συντελεστή δυσκολίας 6,300 και βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης του αγωνίσματος μέχρι στιγμής, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο 2ος από τους συνολικά τρεις προκριματικούς ομίλους. Έτσι, η είσοδός του στην προνομιούχο οκτάδα και στον τελικό του Σαββάτου (24/04, 16:10-17:10 ώρα Ελλάδας) μπορεί ήδη να θεωρείται δεδομένη.

Η επάνοδος του Πετρούνια

Για τον Πετρούνια, η διοργάνωση της ελβετικής πόλης σηματοδοτεί την επάνοδο στον θεσμό στον οποίο παραμένει ανίκητος εδώ και έξι χρόνια, αφού μεταξύ 2015 και 2018 κατέκτησε τέσσερις διαδοχικούς τίτλους γράφοντας Ιστορία με το επίτευγμά του και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ιταλού θρύλου Γιούρι Κέκι από τη δεκαετία του ’90.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αναγκαστικά απών και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ραντεβού, πρόπερσι επειδή ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στον ώμο και πέρσι εξαιτίας της πανδημίας, που οδήγησε σε απουσία την ελληνική ομάδα, όπως και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βασιλείας δεν έχει χαρακτήρα προ-Ολυμπιακού τουρνουά για τον Λευτέρη Πετρούνια, ωστόσο αποτελεί μία δυνατή πρόβα εν αναμονή του ορισμού νέας ημερομηνίας τέλεσης για το αναβληθέν προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα, στο οποίο θα χρειαστεί νίκη με βαθμολογία πάνω από 15,333 β. για να κατακτήσει αυτόματα το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο. Η οκτάδα των φιναλίστ στους κρίκους και σε καθένα από τα υπόλοιπα όργανα, καθώς και οι 24 αθλητές που θα προκριθούν στον τελικό του σύνθετου ατομικού, θα αναδειχθούν με την ολοκλήρωση του προκριματικού ανδρών, μετά τις 20:40 ώρα Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.