ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βόμβα» μεγατόνων στο αγγλικό ποδόσφαιρο – Ο ιδιοκτήτης του Spotify θέλει να αποκτήσει την Άρσεναλ

«Βόμβα» μεγατόνων στο αγγλικό ποδόσφαιρο – Ο ιδιοκτήτης του Spotify θέλει να αποκτήσει την Άρσεναλ

Την κρίση στις τάξεις της Άρσεναλ φαίνεται να είναι διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί ο ιδιοκτήτης του Spotify Ντάνιελ Εκ, που εμφανίζεται έτοιμος να αποκτήσει τον σύλλογο.

Λίγες ώρες μετά την λαϊκή εξέγερση των οπαδών της Άρσεναλ έξω από το Emirates και την διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του Αμερικανού ιδιοκτήτη Σταν Κροένκε, ήρθαν και οι… μετασεισμικές δονήσεις.

Στην οργή λαού που ζήτησε επιτακτικά την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κανονιέρηδων ήρθε η πρώτη ανεπίσημη κρούση.

Ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Εκ, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Spotify (μεταξύ άλλων) με τιτίβισμα του εξέφρασε το ενδιαφέρον να αγοράσει την αγαπημένη του ομάδα!

«Όσο με θυμάμαι από μικρό παιδί, ούρλιαζα για την Άρσεναλ. Αν η KSE θέλει να πουλήσει την Άρσεναλ, θα ήμουν χαρούμενος να ρίξω την υποψηφιότητά μου», ήταν το μήνυμα του στα social media, το οποίο εν ριπή οφθαλμού έγινε viral και γέμισε μηνύματα από οπαδούς των κανονιέρηδων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.