Aνατριχιαστικές απειλές για τον γιο του Α.Πίρλο στα social media – «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Aνατριχιαστικές απειλές για τον γιο του Α.Πίρλο στα social media – «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό γνωστοποίησε ότι δέχθηκε απίθανες απειλές μέσω των social media, με κάποιες εξ αυτών να αναφέρουν «ευχές» θανάτου.

Ο 17χρονος σε μήνυμά του στο Instagram αποκάλυψε ότι λαμβάνει μηνύματα όπως «να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου» και τονίζει ότι το μοναδικό «λάθος» που έχει κάνει είναι να είναι γιος του προπονητή της Γιουβέντους στην κακή σεζόν των «μπιανκονέρι».

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου. Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει. Αυτό είναι το «λάθος» μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Νικολό Πίρλο.

https://www.instagram.com/p/COIFKKIpPFa/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.