
Το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα της Ντιναμό Δρέσδης πέτυχε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί της Ούρντινγκεν (2-0) για την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.
Ο Βλαχοδήμος σκόραρε πριν «βγει» το πρώτο μέρος (45’) με όμορφο σουτ εντός μεγάλης περιοχής –από δύσκολη θέση- έχοντας συνεργαστεί με τον Φίλιπ Χόζινερ.
Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Έλληνα επιθετικού με τη φανέλα της Ντιναμό Δρέσδης σε 12 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις.
Να αναφέρουμε ότι η Ντιναμό Δρέσδη «μάχεται» για την άνοδο (απευθείας, είτε μέσω μπαράζ) στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.