ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Παλαιστής «έχασε την Γη κάτω από τα πόδια του» κατά το ζύγισμα – Λόγω αφυδάτωσης (βίντεο)

Παλαιστής «έχασε την Γη κάτω από τα πόδια του» κατά το ζύγισμα – Λόγω αφυδάτωσης (βίντεο)

Ο Αμερικανός μαχητής των μικτών πολεμικών τεχνών, Ράιαν Μπενουά εμφανίστηκε ιδιαίτερα εξαντλημένος κατά τη διάρκεια του ζυγίσματος, ενώ κατέρρευσε.

Όπως φαίνεται στα βίντεο από το ζύγισμα την Παρασκευή πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ουζμπέκο μαχητή Ζαρούκ Αντάσεφ.

Ο Αμερικανός παλαιστής φαίνεται να δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει και όταν ανεβαίνει στη ζυγαριά δεν είναι σε θέση να διατηρήσει την ισορροπία του.

Στη δεύτερη απόπειρα, η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη, με τον αθλητή να μοιάζει ακόμη πιο καταβεβλημένος.

Τελικά το βάρος του ήταν 58,5 κιλά, ξεπερνώντας παρά τις προσπάθειες το ανώτατο επιτρεπόμενο βάρος των 57 κιλών για την κατηγορία κι έτσι αποκλείστηκε από τον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο αντίπαλος του Αμερικανού επιβεβαίωσε μέσω social την ακύρωση του μεταξύ τους προγραμματισμένου αγώνα κι έστειλε τις ευχές του στον συναθλητή του.

«Γίνε καλά σύντομα αδερφέ μου, ελπίζω να σε δω σύντομα στο κλουβί» έγραψε ο Αντάσεφ, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατάσταση του Μπενουά φαίνεται να συνδέεται με την εντατική προσπάθειά του να χάσει βάρος πριν τον αγώνα.

Πολλοί μαχητές υπόκεινται μια περίοδο αφυδάτωσης τις παραμονές του ζυγίσματος πριν τον αγώνα.

Καθώς η ζύγισης συνήθως προηγείται κατά μια μέρα της αναμέτρησης, συνήθως οι αθλητές προλαβαίνουν να ανακτήσουν τα χαμένα κιλά και ανεβαίνουν στο ρινγκ πιο δυνατοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.