ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Διάκριση για την Α.Ντουντουνάκη – Κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Διάκριση για την Α.Ντουντουνάκη – Κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Ακόμη μία τεράστια διάκριση για τον ελληνικό υγρό στίβο έλαβε χώρα σήμερα, καθώς η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στην Βουδαπέστη.

Η αθλήτρια η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin κατέκτησε το «χρυσό μετάλλιο» στα 100 μέτρα πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Ντουντουνάκη, μάλιστα έφτασε στην επιτυχία αυτή με χρόνο 57.37 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ σπάζοντας το παλιό το οποίο κατείχε η ίδια με 57.77.

Αυτή είναι η τρίτη παρουσία της Ντουντουνάκη σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το 2016 στο Λονδίνο ήταν 6η στο ίδιο αγώνισμα και το 2018 στη Γλασκώβη ήταν στην 5η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.