ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι θα έρθουν οι τουρίστες; – Ο κόσμος επιστρέφει στην «κανονικότητα» και στην Ελλάδα μιλάνε για 4ο lockdown

Έτσι θα έρθουν οι τουρίστες; – Ο κόσμος επιστρέφει στην «κανονικότητα» και στην Ελλάδα μιλάνε για 4ο lockdown

Αρκετές χώρες έχουν επιστέψει σε μία «κανονικότητα», κάτι που μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει από τις αθλητικές διοργανώσεις, την ίδια ώρα στην Ελλάδα η επικαιρότητα είναι για το εάν θα μπούμε σε 4ο lockdown ή για το ποιους θα γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί.

Το Σάββατο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στις εξέδρες… θα είναι λιγότερα από 100 άτομα, καθώς οι «ειδικοί» δεν άναψαν το φως για οπαδούς, ούτε καν για να πάρουν περισσότερες προκλήσεις οι ομάδες.

Την ίδια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τελικούς σε Αγγλία (Τσέλσι-Λέστερ) και Ιταλία (Γιουβέντους-Αταλάντα), χώρες που σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ χειρότερη από την αντίστοιχη στην Ελλάδα (προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει).

Στην Αγγλία είδαμε ένα Γουέμπλεϊ με πάνω από 20.000 οπαδούς, ενώ στην Ιταλία οι οπαδοί ήταν περίπου 5.000.

Παράλληλα και στην Formula 1 και στο Grand Prix του Μονακό υπάρχουν θεατές ακόμα και στα δοκιμαστικά.

Όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται, αυτά διαφέρουν από χώρα σε χώρα, πάντως σε γενικές γραμμές πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις θέσεις, η μάσκα είναι υποχρεωτική στις περισσότερες χώρες, ενώ οι θεατές πρέπει να συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο για να μπορούν να εντοπιστούν σε περίπτωση κρούσματος. Παράλληλα απαγορεύεται η είσοδος σε όσους έχουν συμπτώματα (πυρετό κτλ).

Στην Ιταλία υπάρχει η απαίτηση και για πρόσφατο τεστ για τον κορωνοϊό, κάτι το οποίο έχουν απαιτήσει και άλλες χώρες.

Παρόλα αυτά σε καμία ευρωπαϊκή χώρα μέχρι στιγμής δεν έχει απαγορευθεί η είσοδος στους μη εμβολιασμένους, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο, σύμφωνα με ψήφισμα της ΕΕ. Κάτι τέτοιο έχει γίνει στο Μπαχρέιν, στο Ντουμπάι και λοιπές αραβικές χώρες.

Την ώρα δηλαδή που στην Ελλάδα ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης μιλούσε για 4ο lockdown και «τρομοκρατούσε» με τα κρούσματα τα οποία έχει η Κάλυμνο οι ξένοι έχουν επιστρέψει στη ζωή τους, έστω και με κάποια μέτρα.

Αλήθεια; Έτσι θέλει η κυβέρνηση να φέρει τουρίστες στην Ελλάδα;

Η χώρα μας που βρίσκεται στην «πορτοκαλί» λίστα των Βρετανών διαφημίζει συνεχώς πως έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, όμως ο καθένας μπορεί να δει την πραγματικότητα, απλά με το να κάνει ένα ζάπινγκ στην τηλεόραση.

Αλήθεια εσείς θα πηγαίνατε σε μία χώρα με γεμάτα γήπεδα ή σε μία που δεν υπάρχει ψυχή;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.