ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αγγλική υπόθεση το Champions League – Σίτι και Τσέλσι «μάχονται» στο Ντραγκάο για το τρόπαιο

Αγγλική υπόθεση το Champions League – Σίτι και Τσέλσι «μάχονται» στο Ντραγκάο για το τρόπαιο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος το Champions League θα καταλήξει στο νησί, καθώς οι δύο μονομάχοι είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί οι «πολίτες» να είναι πρωτάρηδες σε τελικό, όμως ως κάτοχοι της Premier League φαντάζουν το φαβορί απέναντι στους Λονδρέζους, οι οποίοι όχι μόνο παρουσίασαν σημαντική βελτίωση μέσα στο 2021, αλλά και αποτελούν τον «κακό τους δαίμονα» με δύο σερί νίκες.

Όσον αφορά την μάχη των προπονητών, ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει σε τελικό μετά από δέκα χρόνια και θέλει να δείξει ότι μπορεί να ανέβει στην κορυφής της Ευρώπης ακόμη κι όταν δεν κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, ο Τόμας Τούχελ θα ψάξει να πάρει το τρόπαιο που έχασε πέρσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρόσληψή του στην Τσέλσι να φέρνει αέρα αλλαγής, που όμως κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο, μετά και τον χαμένο τελικό του FA Cup (1-0 από τη Λέστερ).

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που δύο αγγλικές ομάδες κοντραρίστηκαν στον τελικό του Champions League ήταν το 2019, όταν η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 την Τότεναμ στη Μαδρίτη.

Στην πρόσφατη ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αξιοσημείωτος ήταν και ο τελικός του 2008 στη Μόσχα, όταν η φετινή φιναλίστ Τσέλσι έλυσε τις διαφορές της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι (6-5) μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.